Saturday, December 22, 2007

Barcelona Intai Pemain Arsenal


Ni cerita terbaru yang saya dapat dari goal.com. Pemain tengah Arsenal, Alexander Hleb pula jadi target utama pasukan Catalan tersebut. Hleb yang memang hebat ini sudah mendapat perhatian kelab2 besar. Barca yg dulu nak balik Fabregas tapi tak dapat dah mula pandang pada kehebatan Hleb pulak.

Kata agen dari Barca, Hleb memang sesuai untuk bermain di Nou Camp Stadium sebab dia boleh main wing kat mana-mana belah pun. Pastu, dah laa laju,licik muka pun hensem jugak.heheh

Tapi, harapan aku sebagai fan Gunners ni supaya Hleb tak pergi mana-mana club lah. Sebab dia memang ada future kat Arsenal. Lagi pun dia kene berterima kasih kat Arsene Wenger sebab menaikkan nama dia. So, kepada fan Barca, jangan harap lah korang boleh dapat si Hleb ni. Lagi satu sebab, Fabregas kawan baik ngan Hleb tu. Jadi, mesti lah dia dah hasut macam-macam kata Barca ni tak bagus lah itu lah ini lah..(bla...bla...bla)hehe...

No comments:

Post a Comment