Monday, December 24, 2007

Lehmann Sudah Memikirkan Penghijrahan


Seperti yang kite semua jangkakan, Pak Leman yg sudah lama memanaskan bangku simpanan ni akan keluar dari Arsenal selepas melihat Bro Almunia yg sentiasa on form kebalakangan ni.

Menurut website fotball.guardian.co.uk, Pak Leman dapat rasakan yg karier nya bersama Arsenal sudah tamat. Dia kurang senang dengan Wenger yg dikatakan pilih kasih lak kat Bro Almunia. Adoii, mane ade lah pak cik!

Kelab yang dikaitkan kan dengan pak cik Leman, 38 adalah VfL Wolfsburg, dari Liga German.

2 comments:

  1. Ako Memang Cute12/24/2007 6:28 AM

    leman leman baik ko gie jer lah kat jermen tue banyak askar2 nazi nak perkhidmatan ko tahan meriam2 .. british tue .. peh ! dari ko lepak kat gunner tanpa leh tahan pluru wak per .. duk dalam markas jer tak bosan ker? nanti ko plak rugi tak leh maen ntuk negara ko .. hehe! abis tue bukan nak tinggal fabianski (21) tue kot jadi second GK! gilor apo!

    ReplyDelete
  2. ala...aku rase fabianski tu perlu kan masa lagi nk improve. bese laa keeper awal2 mana ada yg power terus.. aku rase fabianski boleh jasi keeper arsenal 1 ari nnt bile dah dapat byk pengalaman nnt... same2 jela kita tunguuuuuu....

    ReplyDelete