Saturday, January 5, 2008

Beckham Gembira Berlatih Bersama Budak-budak Arsenal

Kat bawah ada beberapa gambar yg diambil dari laman web rasmi Arsenal FC semasa David Beckham berlatih dengan anak-anak buah Wenger.

Beckham yg membuat persediaan untuk aksi antarabangsa bersama England di bawah bmbingan jurulatih baru, Fabio Capello telah memulakan latihan bersama Arsenal.

Cuba lihat baju yg di pakai oleh Beckham. Baju latihan Arsenal yg tertulis
no.23! Adakah Beckham sudah menyertai Arsenal?? hahah sudah pasti laa tidak. Beckham berlatih je. Tak lebih dari tu. Cuba lihat kegembiraan mereka berlatih bersama-sama:


4 comments:

  1. alahai beckham iteww.. tringat me movie cite 'bend like beckham'..

    anyway, Majulah Sukan Utk Negara..

    ReplyDelete
  2. abg bec jangan lupa jar abg fabregas saya ngan abg persie buat sepakan percuma best2 tau ..

    ReplyDelete
  3. ajar cesc wat freekick bg mantap pn bagus...
    klu van persie tu dia xmen sepak nk curf2 plessing dh, terus lencong kencang jer...

    ReplyDelete
  4. haha. semua fan arsenal berharap macam tu.. harap2 beckham boleh turunkan 'ilmu' die kat budak-budak gunners ni... kasi letup sket derang nye freekick pasni..heee

    ReplyDelete