Wednesday, February 13, 2008

Wenger Lupakan Hasrat Piala FA

Perlawanan menentang Man U dlm pusingan ke-5 Piala FA merupakan satu perlawanan yg penting bagi skuad dan penyokong-penyokong Arsenal seluruh dunia. Namun, menurut sumber2 yg boleh dipercayai, Wenger telah meng-"confirm"-kan bahawa beliau tidak akan menurunkan barisan terkuatnya dalam perlawanan hujng minggu ini menentang MAnU kerana beliau bakal berdepan satu lagi perlawnan yg lebih pentng dan berprestij iaitu Kejohanan Liga Juara-Juara Eropah Menentang bekas juara AC Milan pada hari Rabu berikutnya. Oleh yg demikian, Wenger dengan mengejutnya bakal menurunkan kesebelasan utama "Carling Cup"nya untuk menentang MAn U dalam Piala FA. Lagipun, Arsenal sendiri sedang menghadapi krisis kecederaan yg teruk sekarang dan mungkin bertambah teruk sekiranya Wenger terus menurunkan barisan terkuatnya hujung minggu ini.


Jadi apakah pendapat anda? Wajarkah Arsenal mnurunkan "barisan kedua" nya untuk menentang musuh utama Man U yg pasti akan turun dengan "barisan bintang" mereka yg terdiri daripada C.Ronaldo, Tevez, Roney dll?

2 comments:

  1. rindu dengan blog ini..kenapa lama sangat tak update??apapun terima kasih menyediakan blog utk fan arsenal malaysia..

    ReplyDelete
  2. terima kasih x tehingga sebab sentiasa mnyokong blog ini!!! kat uni sya ni internet die byk problem lah. so skarang ni baru cm ok sket,tp still ade yg truk gk.so,lpas ni saya akan cube bwat yg terbaik untuk update fan2 arsenal malaysia...thanx again to all!!

    ReplyDelete