Friday, March 14, 2008

Champions League Draw : Arsenal vs Liverpool


Champions League quarter-final draw:
1 Arsenal v Liverpool
2 AS Roma v Man Utd
3 Schalke 04 v FC Barcelona
4 Fenerbahce v Chelsea

Champions League semi-final draw:
1 Arsenal/Liverpool v Fenerbahce/Chelsea
2 Schalke/Barcelona v AS Roma/Man Utd

Perlawanan suku akhir pertama berlangsung pada 1 dan 2 April, perlawanan kedua pula berlangsung pada 8 dan 9 April.

Perlawanan akhir akan berlangsung di Luzhniki Stadium,Moscow pada 21 May 2008

Undian ini dikira sebagai memuaskan hati kerana ramai yg mahu menyaksikan Arsenal vs Barcelona di final nanti. Tunguuuuuu!!!

4 comments:

  1. Lwn liver mmg best. Ak suka dlm hati even ak sbenarnya xnk jumpa dorg. Tp memori game season ni di Anfield mmg terbaik. Antara game terbaik Arsenal season ni pas lwn AC Milan. Bringing on Liver..

    ReplyDelete
  2. biarlah lawan sesape pun...sbb nak jadi juara cup kene lah jadi best of the best...lawan team mane2 pun x kesah...

    ReplyDelete
  3. lawan liverpool ni tak best nie...aku minat liverpool gak..argh!!.. dapat lawan MU kan best..tapi diaorang konfiden tol.. igt leh menang ar tue..

    ReplyDelete
  4. aku harap roma boleh titik manU ah... kasi ttp sket mulut fan derang...kecoh je lebey..

    ReplyDelete