Wednesday, March 5, 2008

Kepuasan Di Luar Batasan!!!!


kepuasan x terhingga bila Arsenal menang semlm.bukan calang2 pasukan yang diorang kalahkan.tp sedikit kecewa bila lyon gagal memusnahkan impian man u.klu x conform aku ble menganjing kat supporter man u yang selama ni bongkak dan merasakan pasukan diorg je yg terbaik.pagi ni chelsea pula akan menanti kunjungan olmpyakos di stamford bridge. aku harap la chelsea berdepan laluan sukar.ho3.. harapan aku utk melihat arsenal merangkul dua piala musim ini. aku yakin dengan semangat dan gaya permainan yang konsisten, harapan tu akan tercapai. kepada smua supporters Arsenal, mari sama mendoakan kejayaan arsenal..yeah!!!!

1 comment:

  1. Mmg da best la game mlm tu,ak yakin gila msk final kali ni dan mng kt Moscow nanti. Selama ni Milan klu klh pn dgn pemenang CL so Arsenal dh klh kn dorg, paham2 jer la. Just hoping dream come true. Apa2 hal pn ak nk ucap bebanyak time kasih kt player,coach and fan Milan sbb dorg mmg positif. Semua player Milan wish Arsenal mng CL kali ni…(well done, win it and goes for it..ucapan Maldini dan rakan2nya kpd player Arsenal) Fan pula clapping hand suka kn performance Arsenal dan yakin Arsenal leh mng CL. Ancelotti pn percaya kpd WENGER utk julang CL kali ni. Thanks Milan, I love you very much. You’re my 2nd team that I love but when you face Arsenal, I will choose Arsenal. Ak yakin season ni double. Xlyn dh double FA ngn EPL, kita lyn double CL ngn EPL..haha br bernafsu besar skang. Sblm2 ni pn kita penah menanti beberapa thn xmng cup last2 double trs, kali ni dh nk msk 4thn, so double ak rasa. Bg team len jeles lak. Ak klu leh nk draw quarter nk jumpa MU, nk tutup mulut dorg, bangga sgt mng 4-0 padahal WENGER dh sound awal2 sblm lwn MU di Old Trafford dgn hati yg kering sbb ramai injurd n be prepare more 4 Milan. Ak nk tgk MU derita klh ngn Arsenal. Final ak nk tgk repeat 2005 n nk tgk Henry terima nsb yg sama cm Vieira yg nk kuar Arsenal sbb nk mng CL, last2 kecundang pada Arsenal gk. GOD, bringing on Barca-Arsenal to Moscow. Walaupun dorg ni legend Arsenal, tp klu Arsenal yg baru ni dpt klhkn dorg, ni menunjukkn kita improve.

    ReplyDelete