Thursday, April 10, 2008

Detik-detik pemusnah

Disini aku ada gambar macam mana reff boleh kate toure jatuhkan babel dalam kotak penalty aritu masa match Arsenal lwn liverpool... mari kita sama-sama lihat, adakah ia benar-benar patut diberikan penalty??



aku pun pelik ah ngan reff ni. tah ape die pikir tah sampai die nak kasi sangat penalty. kualiti pengadilan yg SANGAT TERUK!!

tapi, kenapa ini tidak diberikan penalty pulak??



...sama-sama kita fikirkan!....

5 comments:

  1. nice post but hard to look back..
    xtau nk wat cmner dh,
    ak pasrah jer..
    ak tgk highlight siap yg full game blk..
    cm nk g bunuh ref tu..

    tp bola tetap bola..
    klu x maradona x ngaku dia gunakn tgn lps game baru jer abis..
    so kita trima jer la..

    ReplyDelete
  2. haih..tu laa psal...susah nak trime knyataan ni.. aku harap barca laa yg mng champ lgue ni...gogogo henry!!hahah

    ReplyDelete
  3. bongok punya ref!menci!menci!menci!aaaaa,,geramnya!

    ReplyDelete
  4. memang batul, reff bias gilerlaa..dua gambar ni membuktikan segalanya. bygkan, kalau LIVER+FOOL tak dapat penalti hari tu, for sure arsenal yang menang!

    ReplyDelete