Thursday, May 8, 2008

Weekly Review

Maaf kerana sudah lama x update blog ni. maklum sajalah sy busy dengan projek,assignment and exam pun dah nak dekat.plus,internet conection kat sini sangat teruk! saya janji, awl bln 6 nanti blog Hidup Mati Arsenal akn kembali hidup seperti sediakala dan mungkin akan 'berwajah baru'!(hehe)..ok, disini sy nak me'review' beberapa perkara penting yg berlaku didalam n diluar kem the gunners.

Flamini Berhijrah ke Milan

Persoalan mengenai masa depan bekas bintang muda arsenal mathieu flami'wang'ni telah terjawab setelah beliau sign kontrak dengan kelab itali Ac Milan dengan yuran perpindahan percuma(free transfer). Beliau telah menolak menyambung kontrak dengan Arsenal setelah Ac Milan menawarkan gaji yg lebih tinggi yg dia ada sekarang di Arsenal. jelas sekali Mathieu mementingkan wang semata-mata daripada masa depannya yg kelihatan lebih cerah di emirates stadium. walau apa pun yg berlaku, gunners telah kehilangan seorang pemain muda berbakat yg telah digilap oleh arsene wenger. kita doakan yg terbaik buat flamini dan doakan dia berjaya di kelab barunya.jgn jadi cm "king henry' dah laa...

Beberapa Kelab Gergasi Minat dengan Player Arsenal

Alexndre Hleb telah di intai-intai oleh Inter Milan untuk menyertai skuad juara itali tersebut musim depan.
Cesc Fabregas masih terus diburu oleh oleh juara liga Sepanyol, Real Madrid. Namun, real madrid mungkin hanya boleh berharap kerana pemain muda berbakat besar ini akan terus setia bersama the gunners. cayalah!!
Emanuel Adebayor telah menarik minat kelab AC Milan. Tapi, mungkin milan tidak akan berjaya untuk mendapatkan pemain ini seperti yg berlaku kpd flam'$$$'ter kerana beliau masih setia bersama gunners dan percaya dengan mutu pengendalian Arsene Wenger. Adebayor juga menjadi taget utama kelab Barcelona, namun Ade telah menolak tawran itu sekeras-kerasnya!haha

Arsenal Sudah Mula Target Muka-Muka Baru

Pebagai rumor diperkatakan. Ramai pemain yg telah dikaitkan untuk berpindah ke Arsenal. Antara pemain tersebut adalah :

Micah Richards & Micheal Johnson : 2 pemain Man City ini dikhabarkan bakal menyertai Arsenal setelah keadaan kelab asal mereka yg tidak stabil dan mempunyai pelbagai masalah. Kehadiran mereka sgt lah dialukan kerana mereka masih muda dan berbakat besar-itu adalah polisi Arsene Wenger.
Ben Arfa : Lyon chairman, Jean-Michel Aulas has admitted, "Hatem Ben Arfa could be transferred in the summer". Arsenal yg sudah lama mengidam-idamkan pemain ini mungkin perlu mengambil serius ttg pekara ini. Mereka perlu mendapatkan khidmat pemain muda ini dari Lyon. kalau buleh, sign Benzema sekali. baru mantap!
Maxwell : defend kiri inter milan ada dikaitkan dengan arsenal untuk pepindahan musim depan. pemain brazil berusia 27thn ini mungkin berguna ebagai back-up kepada clichy n sagna dibahagian full back.

3 comments:

  1. ak nk org dlm list transfer tu semua join..
    dpt micah dgn johson,
    brtambah player england..
    xkena serang dgn FA yg fasis tu..
    sori guys, ak xbg sumbangan sgt..
    ak cuti,
    jarang on9..
    tgh keje part time..
    ak msk studi blk ak continue yer..

    ReplyDelete
  2. Nike shoe storenike shoes
    wholesale nike shoes wholesale nike
    nike shoes wholesale jordan shoes
    nike jordan shoes very cool
    Jordan shoes fans jordan shoes
    air jordan shoes love nike air jordan shoes
    I love air jordan air jordan shoes too
    Some years agonike air jordan shoesbuy jordan shoes from china nike air jordan now I wholesale wholesale air jordan jordan shoes
    I really air jordan wholesale become one of shoes man. Wholesale jordan shoeswholesale jordan shoes jordan shoes wholesalejordan shoes wholesale buy cheap nike shoes cheap nike shoes at very cheap price.because we sale
    discount nike shoes discount nike shoes
    custom air jordan shoes custom air jordan shoes
    custom air jordan custom air jordan
    discount air jordan shoescustom you
    gucci shoes like gucci shoes
    wholesale gucci shoes now I wholesale gucci shoesgucci shoes wholesale can suplly gucci shoes and timberland boot timberland boot wholesale timberland boot
    wholesale timberland boot cheap timberland boot
    timberland boot wholesale wholesale
    bape shoes wholesale hip hop bape
    wholesale bape shoes bape shoes wholesale
    nike shox shoesat discount price
    nike shoxnike shox popular in uk
    air max air max too
    air max shoesair max shoes
    nike air maxnike air max series
    Cheap nike jordancheap nike jordan shoes
    cheap nike air jordan shoes cheap jordan shoes
    women jordan shoes specially women jordans
    jordans kid jordans shoes
    jordan shoes on sale jordanshoes on sale
    air jordans here
    Nike air max shoesnike air max shoes pls
    discount jordan shoesconcact us
    custom jordan shoes to buy custom jordans
    cheap jordan shoesget cheap jordan shoes
    cheap air jordan shoes and cheap air jordan shoes to resell in usa shoes market wholesale shoes in the streeet
    wholesale shoes hip hop urban wear
    shoes wholesaleshoes wholesale
    prada shoes wholesale include prada shoes
    prada shoes wholesale prada shoes
    wholesale prada shoes bape shoes
    bape shoes nike air force ones
    nike air force one
    wholesale air force one wholesale air force ones
    wholesale air force oneswholesale air force one
    air force one wholesaleair force one shoes
    air force ones wholesalebuy af1 shoes at discount price.

    ReplyDelete